top of page

למה ועידה?

הועידה היא שיתוף פעולה של תעשיה.קום עם אתר AV ואתר SternFX אשר יקיימו יחד, בפעם הראשונה תחת אותו גג, את הכנסים הותיקים והפופולריים אינפוט 7 ותעשיה ללא גבולות 3. במקביל למליאת התוכן תתקיים תערוכת ציוד ושרותים לתחום ההפקות, ומתחם מגייסים לאנשים בתחומי התוכן, הקריאייטיב וההפקה.

 

מה צפוי בועידה ואיך היא תתנהל?

יום הועידה הראשון (29.6) יורכב משני מושבים-

  • מושב בוקר - כנס INPUT השביעי לאנשי מקצוע בתחום ההפקה והפוסט בנושא "נתקן את זה בפוסט". את הכנס עורך ערן שטרן מייסד SternFX ומפיקים ערן שטרן ומיכאל ברנס מאתר AV

  • מושב צהריים - כנס תעשיה ללא גבולות 3- ליוצרים, אנשי תוכן ואנשי דיגיטל, בנושא Storytelling. את הכנס עורכת גלי מאירי, מייסדת אתר תעשיה.קום, וינחה אותו ליאור מנור.
     

שני המושבים בנויים מהרצאות בזק באורך של 10-20 דקות, אשר יכסו מגוון רחב של נושאים.

למשתתפי הכנסים תוגש ארוחת צהריים קלה, ועמדה של בירה מכבי תגיש בירות לאורחי הכנס.

 

 

האם צריך לקנות כרטיס לתערוכה?

התערוכה ויריד התעסוקה יתקיימו ביום זה ויהיו פתוחים לקהל.

 

מה יש ביום השני?

 

יום הועידה השני (30.6) יורכב מסדנאות תוכן מעמיקות באורך 75 דקות.

הסדנאות הן בתחום הפוסט, העריכה, ההפקה והדיגיטל.

 

 

אז מה התוכן בכנסים?

הנושא המוביל השנה את כנס תעשיה ללא גבולות יהיה אספקטים שונים ביכולת לספר סיפור, ובקיצור, Storytelling. בין אם היכולת הזו מאפשרת לנו לתת ערך לתאגידים, לתת ערך ללקוח, לתת ערך למוצר והכי חשוב- לתת ערך לעצמנו על ידי היכולת לספר את הסיפור שלנו בצורה מדוייקת בעולם שבו קשב הוא משאב הולך ואוזל.

בין המרצים וההרצאות בכנס: יצחק גרבוז ממג'יסטו על העורך בעל הבינה המלאכותית, אסף שגיא סמנכ"ל PlayBuzz על יצירת ערך למותג באמצעות תוכן, ענבל אריאלי מ Startup Nation על עולם ההייטק ומקומם של אנשי התוכן בו, כנרת יפרח על מיקרו קופי, אודליה יקיר על הומור, החוקרת יעל מן שחר על הפרעות פסיכודיגיטליות, חגית גינזבורג על העוצמה שבחשיפה, הסטרטאפיסט שי וולקומיר על פרסונליזציה דיגיטלית, מעצב המשחקים דורי אדר על אנשי התוכן העתידיים, התסריטאית מרב שקד על כלים תסריטאיים לעבודה מול הלקוח, חוקר המדיה יורם שפר על מציאות מדומה ורובוטים ואהד אזולאי על כלים להגשת פיץ' מנצח.

 

הנושא המוביל את כנס INPUT הוא "נתקן את זה בפוסט". שום דבר לא יכול להתחרות בחומר גלם איכותי. על פי רוב התהליך לא מתחיל במצלמה, אלא בתכנון סדור של כל שלבי ההפקה. מכתיבת תסריט, סיור בשטח, בחירת הציוד המתאים ותכנון תהליך הפוסט. אבל ישנם גורמים שלא בשליטתנו ולכן חלק מהבעיות מועברות לשלב הפוסט. אך האם זהו שלב הכרחי או שהתרגלנו לעבוד כך?  האם שימוש בטכנולוגיה ומגוון הכלים שקיימים כיום מאפשרים ליצור סרטים טובים יותר?

בין המרצים וההרצאות בכנס: נעה הבר על מיתוג תוכניות טלוויזיה בפריים טיים, ארבל רום על העתיד הוירטואלי: 360º ומציאות מדומה, ארנון מרום על איך יוצרים פרומו מנצח? מירב שחם על כותרות הפתיחה לסרט כיצירה עצמאית, אורן גרין על שפה אישית בעולם מסחרי רותם דותן על חדשנות קריאייטיבית בעולם הטלוויזיה, יחזקאל רז על סאונד יצירתי בפורמט דיגיטלי, מיכאל ברנס על מורה נבוכים לטכנולגיות וידאו חדשות וערן שטרן על נתקן את זה בפוסט.

היום השני של הכנס מורכב  מעשר הרצאות בסימן דמוקרטיזציה של תחום הוידאו המקצועי.  קיימים שני מסלולים: מושן גרפיקס ופוסט ועריכה והפקה. בין ההרצאות: פתיחים תלת מימדים במערכת העריכה, בימוי ועיצוב פוסט בפרסומות ופתיחים, 10 דרכים להנפשת לוגו באפטר אפקטס, אינפוגרפיקה בתנועה, שילוב חדשנות ו-open source בעולם ההפקה והפוסט פרודקשן, תנועת מצלמה לשיפור הסיפור, העולם הוירטואלי פוגש את אולפני הטלויזיה, רחפנים ומהפכת הצילום האווירי, צבע הוא אופי - הכרות עם דה וינצ׳י, לשנות פריים ולהוסיף תנועה ב-Avid Media Composer.

מי הם מפיקי הכנס?

אתר תעשיה.קום, האתר המקיף את כל תעשיית המדיה המשודרת והדיגיטלית בישראל. האתר מהווה את הזירה המרכזית לפרויקטים בתחום התוכן, הקריאייטיב וההפקה.  באתר רשומים מעל ל 80,000 איש. את האתר ייסדה גלי מאירי.

אתר AV, האתר היחידי המקיף את כל טכנולוגיות המדיה המשודרת והדיגיטלית בישראל האתר מהווה את הזירה המרכזית לטכנולוגיות וחדשנות בתחום באתר מבקרים למעלה מ 50,000 גולשים יחודיים בחודש. את האתר ייסד מיכאל ברנס.

SternFX הינו אתר המציע מדריכי וידאו ומוצרי הדרכה לתוכנות עריכה ואפקטים. האתר כולל גם פורום לענייני תמיכה טכנית, פרוייקטים אישיים, הפקות, טיפים, דיון במדריכים וצילום. העורך הראשי והבעלים הוא ערן שטרן, מעצב ויוצר תוכן בתחום מושן גרפיקס, עריכת וידאו ואפקטים ויזואלים. ערן הוא ראש תחום עיצוב למסך ומרצה בכיר בחוג לתקשורת חזותית בשנקר.

שאלות ותשובות

bottom of page